TAT – Tapas Acupressure Technique® – TAT Basis kursus
 
Forandring er mulig!
Oplever du, at tankerne kredser om ubehagelige oplevelser?
Er du trist, vred eller såret?
Er du utilfreds med dig selv?
Savner du mening og retning i dit liv?
Så kan TAT være din vej til mere glæde og tilfredshed.
TAT er en blid og samtidig kraftfuld og hurtig selvhelings metode, der kan hele små og store problemer lige fra traumatiske oplevelser, angst og nedtrykthed til allergier og forskellige fysiske symptomer. Selv gamle og tilsyneladende fastlåste problemer kan flyttes på.
TAT er let at lære og nemt at udføre. Der er ikke noget, man skal træne eller lære udenad, før man kan få det til at virke. Det indeholder det bedste fra psykologi, energimedicin og spirituel træning og befordrer din personlige udvikling på aller bedste vis.
TAT er nænsomt, fordi man ikke skal dykke ned i gamle traumer og derfor også nyttig, hvis man har dårlige erfaringer med at blive overvældet af følelsesmæssigt stof. At ændre tingenes ‘stilstand’ med TAT er ikke smertefuldt.
TAT handler om nærvær – at give slip og give efter. Det trækker på de helende kræfter i det, der er større end os selv – hvad vi så hver især måtte kalde dem.
På kurset træner du praktisk anvendelse af TAT på dig selv, så du kommer til at opleve, at du kan hele dine traumer. Vi vil også gennemgå lidt teori og høre historier om TAT, og I vil få svar på alle jeres TAT spørgsmål. Der er også tid til et par individuelle sessioner, så man måske får en TAT session med i købet. Stemningen er varm, nænsom og helende og med god plads til humor.
Hvordan laver man TAT
Når man laver TAT holder man på nogle akupunkturpunkter på hovedet og forholder sig til nogle sætninger, der befordrer selvhelingen. Processens effektivitet overrasker de fleste – det er næsten for godt til at være sandt. Se mere om TAT på www.TAT-Danmark.dk og download evt. den gratis danske folder.
Praktisk information om kurset:
Se mere her
Kursusgebyret bedes indsat på konto 5074 1256874 – HUSK at skrive dit navn på indbetalingen.
Når du har betalt, skal du OGSÅ tilmelde dig med navn, adresse og telefonnummer på min mail elsebj@gmail.com , så jeg har kontakt til dig. Du modtager nemlig ca en uge inden kurset en mail med de sidste informationer.
Prisen er incl. te, kaffe, frugt og snaks.
Deltager antal max 12 personer.
Afbud se her
Har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at ringe til mig på telefon 8610 8210.
 
Videreuddannelse
 
Efter TAT Basis kan man vælge at gå ind i en mentoring proces for at blive TAT Proffessional og her lære at bruge TAT på familie, venner og klienter. se mere her:
“EFT er fra Mars – TAT er fra Venus”
 
Læs artiklen om TAT og spiritualitet: ‘Heling er ikke jeg’ets job’
TAT sessioner – hvordan foregår de?