Else Baden-Jensen
Else Baden-Jensen
Terapi
Kurser og foredragDrømmetydningitem2a
item7
Kurser og foredragElse Baden-JensenTerapiElse Baden-Jensen
TerapiDrømme
Terapi Århus

 

Real change, real easy

Efter at have beskæftiget mig med terapi, healing og personlig udvikling på mange forskellige måder i mere end 25 år har jeg, efter at have lært TAT at kende, næsten udelukkende brugt denne metode til både mine klienter og til mig selv.

TAT er en forbavsende hurtig og effektiv helingsmetode, som kan anvendes på et bredt spektrum af problemer spændende fra gamle problemkomplekser, du nærmest har opgivet at ændre på, til problemer med stress, selvværd og sorg og mere uskecifikke problemer som tristhed, magtesløshed, vrede og bitterhed. Problemer på arbejdspladsen eller i parforholdet kan nærmest fordampe, når man arbejder med TAT. Listen med livsområder, hvor TAT virker, er nærmest uendelig, da TAT går ind og heler kroppens og sindets uballancer, så de selvhelbredende kræfter kan komme til.

Metoden er blid og nænsom, fordi man ikke behøver at konfrontere sig med de ubehagelige oplevelser, men bare kan benævne traumet som f.eks 'det der skete med morfar' eller 'biluheldet' eller en anden uspecifik beskrivelse af problemet. Metoden er let at lære og kan anvendes til selvbehandling med stort udbytte.

En behandling med TAT tager almindeligvis en til halvanden time.

Et behandlingsforløb strækker sig ofte over 1 - 3 sessioner.

I behandlingen indgår berøring at nogle akupunkturpunkter på hovedet. Man holder selv på disse punkter, mens man lytter til nogle sætninger, der understøtter helingen.

Efter terapien indeholder klientens bemærkninger ofte ord som - lettet - frihed - 'Det er helt væk?!!' - 'Jeg kan ikke mærke det mere' - 'Jeg ved det er der, men det generer mig ikke mere'

Vi har i Danmark fået vores egen TAT-hjemmeside nemlig www.TAT-Danmark.dk Her står en masse om TAT, og der er videoer med mennesker, der fortæller om deres oplevelser af TAT både på dansk og engelsk.

Siden reklamerer også for forskellige workshops, foredrag og kurser.

Læs mere på den engelskehjemmeside www.TATLife.com og download den gratis danske folder om selvbehandling med TAT på dansk her

Læs også min artikel om TAT og spiritualitet 'Heling er ikke jeg'ets job.

Få det danske Nyhedsbrev om TAT - skriv en mail til elsebj@gmail.com og skriv Nyhedsbrev i overskriften.

Tilmeld dig det gratis Nyhedsbrev fra TATLife her - Det udkommer ca. en gang om måneden og inderholde gode tips, historier og jævntligt tilbud om at deltage gratis i en teleclass/ gruppeTAT med Tapas på nettet af en times varighed.

TAT ® kurser og foredrag

Da jeg ud over at være certificeret TAT® Professional - altså TAT terapeut - også er certificeret TAT® træner/instruktøt, holder jeg TAT kurser og foredrag.

TAT Basiskurset er målrettet mod at lære at bruge TAT på sig selv. At mærke, at man kan være sin egen terapeut er en stor tilfredsstillelse.

Se TAT Basis kursusbeskrivelsen og

 

Se kurset: Kom med det,

 

Se kurset: Terapitrænings kursus for

 

Se TAT foredrag og workshop

 

Hvis man vil uddanne sig yderligere inden for TAT, kan man efter et TAT Basis kursus tage et mentoring forløb, som munder ud i, at man bliver TAT® Professional og kan lave TAT sessioner med andre mennesker.
Se mere om TAT Professional uddannelsen her: http://www.tat-danmark.dk/?Uddannelse_til_TAT®Terapeut_-_TAT®Professional

Girafsprog

TAT ® - Tapas Akupressur teknik - TAT terapi

Til forsiden
Til site map
Else Baden-JensenTerapiTerapiElse Baden-JensenElse Baden-JensenElse Baden-JensenElse Baden-JensenTil forsidenTil site map