Mere om efter Kernehealingen:

De vaner og strategier for livet, vi har opbygget, der har deres oprindelse i de Primære Overbevisninger, der nu er helet, skal have tid til at løsnes og give slip. Man skal opdage, hvem man er – uden de smertegivende Primære Overbevisninger. Det er nu muligt at indrette livet helt anderledes. Der er ikke længere behov for at undgå de situationer, der tidligere udløste smertefulde reaktioner. Det er nu muligt at lære nye sunde handlemønstre og strategier, som er i overensstemmelse med den, man virkelig er – med sin helede kerne.

Marianne Lane siger:

“Kernehealing kan sammenlignes med lugning af ukrudt. Ukrudtet er de dynamiske lag af følelser, dramaer og overbevisninger om os selv og livet. At arbejde med sig selv og få større selverkendelse og klarere bevidsthed svarer til, at man luger ukrudtet hele tiden og dermed kan holde sit liv nogenlunde fri for drama. Men dette koster hele tiden energi, og ukrudtet kommer hurtigt igen. Hvis man mister fodfæste i livet i en periode og dermed mister sin kraft og styring, vender alt det gamle velkendte drama tilbage – ukrudtet gror igen frit.

Efter en Kernehealing er rødderne på ukrudtet fjernet, og hvis man derefter laver healing og terapi, er det nemmere at trække ukrudtet op – og det kommer ikke igen! Hos mennesker, der ikke arbejder med sig selv – som ikke ‘luger ukrudt’ – dør de uhensigtsmæssige mønstre alligevel efterhånden og visner væk, også selvom der ikke bliver luget.”