Kærestekursus – Få en kæreste og bliv en bedre kæreste

Fredag, lørdag og søndag d. 20.-22. april fra 10-18

Velkommen til et tredages kursus, hvor du bliver bragt igennem en healingscocktail, der flytter dig og giver dig mulighed for at få den rigtige kæreste og/eller blive den bedste kæreste, som du kan blive.

Vi lever i den del af verden, hvor der måske er den største frihed i forhold til kønsroller og seksualitet. Det gør mange af os forvirrede, utilfredse og rastløse. Det er svært både at finde vores plads og finde os tilpas i kærlighedsrelationerne. Vi har ingen velfungerende rollemodeller længere. Vi har derfor brug for den indre kontakt til vores oprindelighed og vores værdier, hvorfra vi kan skabe autentiske kærlighedsrelationer.

Udgangspunktet er moderne shamanistiske metoder og TAT krydret med visdom og personlige erfaringer. På kurset modtager du en symfoni af healinger der opdaterer dit system, så du åbner op og stabiliseres i forhold til parforhold. Målet med kurset er, at du går derfra opløftet med nye dybe forståelser og redskaber. Både forståelser og redskaber kan bruges i din hverdag, og bringer dig imod en indre tilstand, som giver dig balance. Balancen medfører, at du både får adgang til den indre visdom og bevidsthed og den ydre udstråling, således at du kan tiltrække den rigtige partner, hvis ikke du har en, og/eller kan modellere dig og din partner til en højere grad af harmoni.

Dine undervisere er: Else Baden Jensen, TAT-instruktør og healer, Rebekka Lassesen, Ny Tids Shaman og Marianne Lane, Ny Tids Shaman.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her