Menu

 

Else Baden-Jensen – behandler og kursusgiver
På min hjemmeside beskriver jeg de behandlingsformer, jeg benytter, som kan være med til at give dig et mere tilfredsstillende liv. 
Mine behandlinger giver dig ud over hjælp til dine presserende problemer også redskaber til selv at håndtere kriser, angst og depressioner, fobier og meget mere.
Jeg har mere end 25 års erfaring og har med dyb tilfredshed og glæde set, hvor positivt mine klienter og elever har reageret på mine behandlinger og min undervisning. I bund og grund er det er dig selv og din krop der løser problemerne – jeg er der kun for at lære dig om hvordan.

På siden finder du en masse nyttige og spændende informationer, som jeg tror kan inspirere dig. Du kan læse om mine behandlingsteknikker som TAT – Tapas Akupressure Technique, Kernehealing, Tankefeltterapi TFT/ EFT Emotional Freedon Technique, , drømmetydning, tandlægeskræk behandling og meget mere.
Jeg har vældig god erfaring med at lave terapi på Skype – en fordel for dig, hvis du bor langt fra Århus.
God fornøjelse med siden.
Varme hilsner
Else Baden-Jensen